1:08 PM
Osho - Beden ile Zihni Dengelemek


Lisan: Türk

Formatı: .pdf

Sayfa sayı: 111

Boyut: 636 KB

                Bedenle iletişim kurmaya başlayınca işler çok kolaylaşıyor.Bedenin zorlanması gerekmiyor,çünkü beden ikna edilebilir.Bedenle kavgaya girişmek gerekmiyor-bu çirkin,şiddet dolu ve saldırgan olur ve herhangi bir sürtüşme sadece daha fazla gerginlik yaratmaya yarar.O yüzden sürtüşmeye girmeye gerek yok-bırak rahatlık ön planda olsun.Ve beden Tanrı'nın öyle güzel bir hediyesi ki onunla itişmek Tanrı'ya karşı gelmek ile eşdeğerdir.O bir tapınak...biz içinde yaşıyoruz;o bir mabet.Biz onun içinde varoluyoruz ve ona iyi bakmak zorundayız-o bizim sorumluluğumuz. Başta biraz tuhaf gelecek,çünkü kendi bedenimizle konuşmak asla öğretilmedi-ama bu sayede mucizeler gerçekleşebilir.Biz farkında olmadan zaten gerçekleşiyor.Ben seninle konuşurken elim bir hareket yapıyor.Seninle konuşuyorum-beynim seninle iletişim halinde. Bedenim onu takip ediyor. Beden beyinle uyumlu davranıyor.
              Beden adeta beyin ile paralel çalışıyor. O çok duyarlı-bedeninle nasıl konuşulacağını öğrenmelisin ve işte o zaman pek çok şey yapılabilir.



Kategori prefiksi: TR[5000] TR[5200] 
Category: Fəlsəfə, Psixologiya, Özünüinkişaf | Views: 578 | Added by: ADMIN-EKITAB | Tags: pulsuz kitab yukle, pdf yukle, bedava kitap, onlayn kitab oxu, pdf indir, PDF, osho, EPUB | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar