7:10 PM
Kevin Hogan – İstediğiniz kişiye 8 dakikada nasıl evet dedirtirsiniz?

Lisan: Türk

Formatı: .pdf

Sayfa sayı: 229

Boyut: 0,92 MB

Bu kitaptaki bilgilerin bazılan -vücut diliyle ilgili heyecan verici çalışmalar ve kişisel alanın kullanımını inceleyen proksemik (yaklaşmak) gibi- tamamen tesadüf eseri öğrendiğim şeyler. Bazı bilgileri ise, dünyanın dört bir yanında profesörlerin yaptığı araştırmalan detaylı şekilde anlatan nadir tezleri inceleyerek elde ettim. Sonra da kimsenin adını bile duyrnadığı bu uzmanların teorilerini gerçek hayatta test ettim. (Kahneman ve Tversky, Gilovich, Dillard, O'Keefe, Gass ... Bu isimlerden birini hiç duydunuz mu? .. Ben de öyle düşünmüştüm. Halbuki bu kişiler bu alandaki en önemli isimlerl) Araştırmacıların ortaya koyduğu teorilerin gerçek hayatta işe yarayanlan bu kitapta yazıyor. İşe yaramayanlanndan ise bahsetmeyeceğim bile!

"Kevin, bu alanda yeni bir şeyler gerçekten var mı?" İnsanlar bunu bana sürekli soruyor. Oysa satış, pazarlama, sunum, hatta terapi alanlarında hemen uygulanabilecek o kadar fazla bilgi var ki ... Bu kitapta, 1000 sayfalık bilgiyi e1eyerek 200 sayfaya sığdırmak zorunda kaldım.

Kitaba başladığınızda bir akademisyen gibi yazmadiğımı göreceksiniz. Akademisyenler bu kitaba tepki gösterecektir. Bir satış elemanı gibi de yazmadığımı göreceksiniz. Satış elemanları da tepki gösterecektir. Ama kitaba başladığınızda kendim için değil, sizi gözeterek yazdığımı anlayacaksınız. Konulan anlaşılabilir ve açık seçik ortaya koyulabilecek şekilde yazıyorum. Bana tepki gösterenlerin ise gözlerini kitaptan

ayıramayacaklarını iddia ederim.

Bu kitapta okuduklarınıza güvenebilirsiniz. Eğer bu kitabı satışta, pazarlamada, yönetimde, terapide veya istediğiniz herhangi bir alanda kullanabilirseniz, onun yetkinliğine inanacaksınız.

Bu kitap düşünme biçiminizi, yani hayatınızı değiştirecek. Hazır olun. Heyecanlanın. Daha önce böyle bir şeyokumadınız. Tadını Çıkarın; eğlenceli olacak!

Kategori prefiksi: TR[5000] TR[5200] 

Category: Fəlsəfə, Psixologiya, Özünüinkişaf | Views: 467 | Added by: ADMIN-EKITAB | Tags: bedava pdf indir, turkce kitap indir bedava, bedava kitap indir, İstediğiniz kişiye 8 dakikada nasıl | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar