7:12 PM
Kevin Hogan – 3 saniyede karşınızdaki insanı nasıl anlarsınız?

Lisan: Türk

Formatı: .pdf

Sayfa sayı: 221

Boyut: 5,22 MB

3 Saniyede Karşınızdaki İnsanı Nasıl Anlarsınız'a hoş geldiniz. Bu kitap, hayatınız üzerinde güçlü bir etki yaratacak. Burada sunulan bilgiler, akademik araştırmalar, bilim, pratik uygulamalar ve eğitim, iletişim ve etkileme mesleklerinde geçen 20 yıldan uzun süreli bir deneyime dayanmaktadır.

Öğrenme ve içsel keşif yolculuğuna hazırsanız, hep aradığınız ama hiçbir yerde bulamadığınız türden gerçek yaşama dair pratik bilgiler istiyorsanız, kesinlikle doğru yerdesiniz.

Bu Kitabın Amacı

Beden dili ve sözsüz iletişim hakkında yazılmış yüzlerce kitap var. Bu kitaplar tamamen akademik olanından tamamen günlük olanına kadar değişiyor. Öğretim ve profesyonel konuşmacılıkla geçen yıllarım boyunca, öğrencilerden ve profesyonellerden en sık aldığım şikayetlerden biri, güvenilir, sürükleyici ve içinde yaşadıkları gerçek dünyaya uyarlanabilecek bilgilerle dolu bir kitap bulamadıklarıydı.

Kategori prefiksi: TR[5000] TR[5200] 

Category: Fəlsəfə, Psixologiya, Özünüinkişaf | Views: 663 | Added by: ADMIN-EKITAB | Tags: bedava pdf indir, turkce kitap indir bedava, bedava kitap indir, 3 saniyede karşınızdaki insanı nası | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar