1:38 PM
John Katzenbach - Şizofren

Lisan: Türk

Formatı: .pdf

Sayfa sayı: 541

Boyut: 5,85 MB

           Artık kendi seslerimi duyamadığım için, ne yapacağımı tam olarak kestiremiyorum. Kanımca, bu hikayeyi onlar benden çok daha iyi anlatırdı. En azmdan neyin ilk neyin son yazılacağı­ na, neyin ortaya geleceğine dair daha kesin fikirleri ve önerileri olurdu. Ne zaman daha çok ayrıntı vermem gerektiğini, hangi bilgilerin lüzumsuz olduğunu, neyin önemli neyin önemsiz ol­ duğunu söylerlerdi. Aradan bu kadar vakit geçtikten sonra, her şeyi o kadar da iyi hatırlayamıyorum. Yardımları muhakkak çok işime yarardı.
             Uzun bir süre hikayenin, iki kitap tutacağı arasındaki kitaplar gibi ölümle başlayıp ölümle bittiğini sanmıştım. Ancak, artık o kadar emin değilim. Çok daha genç ve cidden deli olduğum o eski yıllarda olayları asıl başlatan, gizli kıskançlık ya da öfke gibi görünmez ve küçücük bir şey, ya da gökteki yıldızların ko­ numları, okyanus gel-gitlerinin gücü ve dünyanın durdurulamaz dönüşü gibi çok daha büyük ve göze batacak bir şeydi belki de. Birtakım insanların öldüğünün farkındayım, şanslı bir çocukmu-şum ki aralarına ben de katılmadım. Sesler aniden yanımdan ay­ rılıp yok olmadan önce dile getirdikleri son gözlemlerinden biri de buydu.

Kategori prefiksi: TR[5000] TR[5200] 
Category: Fəlsəfə, Psixologiya, Özünüinkişaf | Views: 1352 | Added by: ADMIN-EKITAB | Tags: kitab portalı, kitab yüklə, pdf indir, john katzenbach, john katzenbach kitabları, onayn kirab, şizofren indir | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar